De Red Lions kroonden zich zaterdagavond voor het eerst tot Europees kampioen. In Antwerpen werd met 5-0 gewonnen van Spanje. Na de wedstrijd mochten enkelen van hen ook een individuele trofee op gaan halen. Victor Wegnez werd tot beste speler van het tornooi verkozen, Vincent Vanasch mag zich beste doelman noemen.

e wedstrijd begon aan een razendsnel tempo in het uitverkochte stadion aan het Wilrijkse Plein. Na amper één minuut spelen mochten de Red Lions aanleggen voor hun eerste strafcorner. Tom Boon haalde verschroeiend uit, maar doelman Quico Cortes toonde meteen een staaltje van zijn kunnen met een wereldsave.

De eerste Spaanse strafcorner werd goed afgeweerd door een snelle uitbraak van Gougnard. Op de counter vond Stockbroekx een Spaanse voet, wat meteen een tweede strafcorner opleverde. Opnieuw was Cortes bij de pinken.

In de tiende minuut trakteerde Victor Wegnez het publiek op een eerste flits. Een versnelling op rechts was voldoende om de Spaanse verdediging in de problemen te krijgen. John-John Dohmen tikte de openingstreffer binnen.

Even later kreeg Pau Quemada een tweede kans op strafcorner, maar opnieuw lag een Red Lion dwars. Dit was het Vanasch die redding bracht met zijn linkervoet. Slechts twee minuten later lag tikte Van Aubel de 2-0 binnen aan de overkant. De briljante assist van Briels mag niet vergeten worden.

Vroeg in het tweede kwart had Quemada de gelijkmaker op zijn stick, maar hij verzuimde de aansluitingstreffer te maken. Tom Boon daarentegen had zijn vizier wel goed afgestemd. Hij kende geen genade en fusilleerde de bal in doel. Ook Emmanuel Stockbroekx deed zijn duit in het zakje. Hij haalde met een knappe inspanning de achterlijn en powerde de 4-0 voorbij Cortes.

Na rust kreeg Xavi Lleonart een reuzekans op een eerredder. Arthur Van Doren verslikte zich, maar de Spanjaard stootte op een sterk keepende Vanasch. Halfweg het derde kwart maakte Hendrickx de 5-0 compleet, opnieuw via strafcorner.

De Red Lions kroonden zich op een fantastische manier naar hun eerste Europese titel. Na de wedstrijd werden nog enkele individuele prijzen uitgereikt. Beste keeper van het tornooi werd Vincent Vanasch. Victor Wegnez mag zich speler van het tornooi noemen. Tom Boon en Alexander Hendrickx moeten hun titel van topscorer delen met Pau Quemada en Mirco Pruijser. Ze scoorden allen vijf doelpunten.

Doelpunten: 10' John-John Dohmen (FG) 1-0, 17' Florent van Aubel (FG) 2-0, 18' Tom Boon (PC) 3-0, 27' Manu Stockbroekx (FG) 4-0, 39' Alexander Hendrickx (PC) 5-0.